Våren begynner tidlig 2

Igår oppdaget jeg de første spirene i Million Bells sådden! =D Og idag var det fram med frøposene igjen og finne de neste som skal sås tidlig. Skal prøve en hel del nytt i år, og er veldig spent på resultat, nesten fælt å snakke om resultat når vi enda ikke har bikket midten på januar.. men, men. Har iallefall noe å glede meg til, og det er ekstra deilig nå som noe har spirt, slik at man kan følge med på det! =)
Har oppdatert listen "Frøsådd 2018" med det som er sådd idag og det som spirte igår. Skal prøve å følge opp med litt utvikling og sånn, ikke minst for å ha en oversikt selv, pleier å gå ganske i spinn etter hvert og det var jo håpet om å ha litt bedre oversikt i år.

Har jo også begynt å vanne litt pent og forsiktig på pelargonene fra i fjor, og så tok jeg noen stiklinger  av noen andre planter også, men de fleste av dem døde, og det er ganske variert forfatning på de som lever. Ser hva noen av stiklingene er, men ikke alle, så nå er det bare å vanne noen dråper om gangen til de kommer seg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ullskjoldlus, Karantene og Plantasjen i Sandefjord

Lavmål og planer for en ny sesong

Det er ikke vår riktig enda...